Bojujeme o prežitie!

Bojujeme o prežitie!

Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Vysoké Tatry a Visit Liptov si pripravili sériu videí BOJUJEME O PREŽITIE, kde postupne ukážeme viaceré prevádzky vo Vysokých Tatrách a na Liptove, ktoré od začiatku pandémie bojujú o prežitie a podpora od štátu je nepostačujúca.  

Cestovný ruch prežíva ťažké časy. Uzatvorené prevádzky kumulujú obrovské náklady na dennej báze – zamestnanci, splátky úverov za investície, paušály na energie, vodu, vykurovanie, nájmy prenajatých pozemkov, budov, poistenie a iné. 

V tejto sérii vám postupne ukážeme niektoré naše prevádzky, ktoré poukazujú na to, že existujúce kompenzácie pre udržanie podnikania v cestovnom ruchu sú absolútne nedostačujúce, napriek tomu čo sa šíri médiami. Už od začiatku pandémie spoločne pomenovávame problémy a ponúkame kompetentným riešenia. Našim cieľom je poukázať na zlú situáciu v cestovnom ruchu no aj napriek tomu - chceme prežiť, chceme žiť a chceme to zvládnuť.

V dnešnom videu sa môžete spolu s nami pozrieť do lyžiarskych stredísk spolu s riaditeľom horského strediska Vysoké Tatry Dušanom Slavkovským. 

PODPORTE túto iniciatívu ZDIEĽANÍM na vašich sociálnych sieťach, aby sa video dostalo čo k najväčšiemu publiku video nájdete na FACEBOOKU Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN VYSOKÉ TATRY - TU!

Zdroj: OOCR Región Vysoké Tatry

Pozri tiež: