Do prírody za snehom do Ždiaru a Bachledky

Do prírody za snehom do Ždiaru a Bachledky

Prevádzka lyžiarskych stredísk je síce momentálne prerušená na základe aktuálne platných vládnych nariadení, a to momentálne do 24. januára 2021, avšak pobyt v prírode vrátane individuálneho športu je v rámci okresov povolený. Dobrou snehovou nádielkou je známa aj podtatranská obec Ždiar. V tomto roku je síce ešte snehu menej, ale navštíviť stredisko Bachledka je lákavé:

V Bachledke sú zjazdovky a turistické chodníky otvorené a k dispozícii individuálnym športovcom pre skialp, peším turistom na prechádzky v prírode, ale aj nadšencom zimných radovánok ako je sánkovanie.
Príďte sa do Bachledky sánkovať! Okrem výbornej zábavy na sánkach si užijete aj nezabudnuteľné výhľady priamo z hrebeňa na Belianske Tatry. Sane si treba priniesť svoje, avšak sánkovačka u nás stojí za to!

 sánkarská dráha - Bachledka
sánkarská dráha - Bachledk...


Aj prechádzka v prírode má svoje nezabudnuteľné čaro. Vôňa lesa, čerstvého snehu, či jedinečné výhľady Vás určite potešia a nabijú energiou na najbližšie dni. Pre nadšených športovcov sú nachystané zjazdovky. Tu môžete svoje deti naučiť lyžovať, alebo si vybehnete na hrebeň na skialpoch.

Pre milovníkov severského športu – bežkovania je pripravená známa trasa na Hrebeni od hornej stanice sedačky smerom na sedlo Príslop. Aj v ďalších lokalitách obce Ždiar (stredisko Strachan, Strednica) umožňujú sánkovanie, bežkovanie, skialp túry, či pešie prechádzky.

Nezabúdajte, že v strediskách je naďalej potrebné dodržiavať nariadené protiepidemiologické opatrenia.

ZDROJ: OOCR TSP

POZRI TIEŽ:

Ždiar

Navštívte čarovný kraj pod úpätím Belianskych Tatier. Obec je lákadlom pre vyznávačov zimných športov a turistiky, s výbornými lyžiarskymi terénmi a do...

Chodník korunami stromov Bachledka

Chodník korunami stromov Bachledka sa nachádza v srdci druhovo pestrých lesov Pieninského národného parku. P rináša unikátny zážitok pobytu v horskom...