LEGENDARIUM: Ideme do finále!

LEGENDARIUM: Ideme do finále!

Súťaž s projektom LEGENDARIUM sa dostáva do finále. V stredu 15. septembra 2015 o 24:00 stredoeurópskeho letného času končí súťaž s hrou LEGENDARIUM aj súťaž s nálepkami do albumu. Využite posledné dni a zapojte sa, v hre sú skvelé ceny! 

 

Hra LEGENDARIUM: Do polnoci 15. septembra máte možnosť nazbierať posledné body a lokalizácie v hre LEGENDARIUM! Tabletmi odmeníme 3 hráčov s najvyšším hráčskym skóre z hráčskeho rebríčka Google Play (Android) a tiež 3 hráčov z hráčskeho rebríčka Game Center (Apple). Mená víťazov nájdete na web stránke www.severovychod.sk a Facebook LEGENDARIUM – sledujte nás!


Súťaž s albumom a nálepkami LEGENDARIUM: Rovnako aj súťaž s nálepkami do albumu LEGENDARIUM končí 15. septembra 2015. Ak sa na výlety vyberiete ešte 15. septembra, môžete stranu so súťažnými ústrižkami odfotiť alebo oscanovať a zaslať mailom na adresu marketing@severovychod.sk. Žrebovanie víťazov sa uskutoční 18. septembra pod dohľadom notára. Sledujte našu stránku a Facebook LEGENDARIUM, kde zverejníme vyžrebovaných víťazov. Nezabudnite – každá nálepka sa počíta! Stačí zaslať i jediný ústrižok. Zoz­nam cien

Ceny budú víťazom odovzdané na oslavách Svetového dňa cestovného ruchu v Levoči 26. septembra po 14.00 hod. Nenechajte si ujsť skvelý dvojdňový program a sprievodné atrakcie.

LEGENDARIUM – hra, album a CD!

Zaži kraj legiend! – Všetko o LEGENDARIU

legendarium-bilboard.jpg