LEGENDARIUM - sťahuj hru a uži si kraj legiend!

LEGENDARIUM - sťahuj hru a uži si kraj legiend!

Spoznajte najkrajší kraj Slovenska cez legendárne postavy, tajomných hrdinov i strašidelné príbehy! 

Viete, kto straší za mestskými hradbami Levoče? A prečo čert nikdy nevkročí do Sniny? Ktorá nahá deva behá v júni po bardejovskom námestí? Veselé i tajomné historky z dávnej minulosti spojené s dnešným moderným svetom prináša projekt LEGENDARIUM.

Svet legiend, povestí  a ich hrdinov v súčasnej modernej dobe. To je LEGENDARIUM! Jedinečný projekt, ktorý prostredníctvom multimediálnej hry, albumu s nálepkami a CD s rozprávkovými legendami predstavuje Prešovský kraj ako nikdy doteraz. 

Medzilaborce, Bardejov, Stará Ľubovňa, Tatry, Prešov, Sabinov, Kežmarok, Snina, Levoča a Červený Kláštor (Pieniny). Týchto desať lokalít s ich okolím sa prostredníctvom legiend dostalo do hry LEGENDARIUM, na nálepky do zberateľského albumu a na CD s legendami. Legendárni hrdinovia predstavia cez svoje dobrodružstvá zaujímavé miesta týchto lokalít. LEGENDARIUM pokrstil Ľuboš Sarnovský spolu s ďalšími známymi osobnosťami. 

Súťaž s hrou LEGENDARIUM: Mediálna hra Legendarium zavedie hráčov do 10 lokalít Legendaria. Prežite s hrdinami legiend ich dobrodružstvá a spoznajte zaujímavé miesta! S každou hrou má hráč možnosť lokalizácie pomocou GPS – hneď na dvoch legendárnych miestach. Ak sa hráč na jednom z dvojice miest zlokalizuje, získa bonusové body navyše a poskočí v hráčskych rebríčkoch na vyššie miesta. Najlepší hráči budú odmenení (tablety). Za lokalizáciu sa navyše odomkne nahrávka legendy, ktorú si môže hráč stiahnuť  a potešiť sa skvelým príbehom. Hra je dostupná ZADARMO na Apple Store a Google Play.

button-app-store-web-2.jpglogo-JPG-Google-Play-na-web.jpg

 SŤAHUJ, HRAJ A ZAŽI KRAJ S LEGENDAMI!

Legendarium so súťažou začína 15. júna 2015 a potrvá do 15. septembra 2015. Info aj na Facebook stránke LEGEN­DARIUM.

LEGENDARIUM: Súťaží sa o skvelé ceny

PARTNERI: Auto­cont, PLAZA BEACH Solivar, Penzión a restaurant Kamenný dvor, Kontakt wellness hotel**** – Stará Lesná, Golfový rezort Black Storck – Veľká Lomnica, Hotel Hviezdoslav**** – Kežmarok,Gran­dhotel**** – Starý Smokovec