Levoča opäť nesklamala

Levoča opäť nesklamala

LEVOČA (15. august 2015) – V krásnu horúcu augustovú sobotu sa Cyklopátranie presunulo do Levočských vrchov a Levočskej doliny. Cyklisti štartovali z autocampu Levoča, kde bol aj cieľ celého Cyklopátrania. Krásna príroda v bývalom vojenskom pásme Javorina a okolie Levoče boli pohladením pre dušu každého milovníka prírody a krásnych výhľadov. 

Po registrácií ú­častníkov otvoril cyklopátranie riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska Martin Janoško krátkym príhovorom a upozornením o bezpečnosti súťažiacich pri bicyklovaní. Po príhovore predstavil jednotlivé body z mapy pán Ernest Rusnák, ktorý je v Levoči a okolí známa turistická kapacita. Súbežne s Cyklopátraním prebiehali v meste Levoča aj Dni Majstra Pavla, čo ozvláštnilo tohtoročné cyklistické podujatie.

O pitný režim sa postarali naši reklamní partneri Budiš a Birell. O dobitie energie cyklistov prostredníctvom skvelých cereálnych tyčiniek a hroznového cukru a ďalších produktov sa postarala spoločnosť Dobré zo Slovenska. Ceny pre výhercov venovali: Bicykle SG (Hlavná 65, Prešov) a Š-Autoservis. Hlavná cena Cyklopátraní 2015: Dema Pegas 7.0.

Súťažiaci cyklisti mali zdolať opäť 15 bodov, ktorých celková vzdialenosť presahovala viac ako 100 km. Verte či neverte, našli sa aj takí, ktorí všetky body vypátrali a zvládli dôjsť do cieľa pod súťažný limit 5 hodín. Náš obdiv patrí pánovi Vladovi Hrúzovi.

Gratulujeme všetkým, ktorí zvíťazili a umiestnili sa na popredných priečkach a ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí sa zúčastnili Cyklopátrania v Levoči.

Všetkých Vás srdečne pozývame na posledné tohtoročné podujatie do Prešova 19. septembra v Kolmanovej záhrade. Práve v Prešove spoznáme hrdého výhercu nového bicykla Pegas 7.0 od DEMA bike.

 

VYHODNOTENIE:

ŽENY dvojice do 60 rokov

Lucia Krupová + Miška Krupová

Angela Martonová + Eva Pribulová

ŽENY dvojice nad 60 rokov

Iveta Andrušová + Janka Ambrozyová

MUŽI dvojice do 60 rokov 

Marek Pigula + Ľuboš Čentéš

Marek + Maroš Krupa

Ján + Timotej Turčan

MUŽI dvojice nad 60 rokov

Ján Lehotský + Jozef Tremko

Martin Petrinec + Lukáš Laciňák

Roman Kováčik + Štefan Čarák

MIX dvojice do 60 rokov

Daniel Kazimír ml. + Petra Štofanková

MIX dvojice nad 60 rokov

Daniel Kazimír st. + Adriana Kazimírová

Ľubomír Hrečko + Anna Hrečková

Peter Čačo + Alena Gabliková

ŽENY sólo

Zuzka Vdovjaková

MUŽI sólo

Vlado Hrúza

Jozef Sakara

František Fanta

 

FOTOGALÉRIA 

Súvisiace články:

Pieniny na bicykli sú čarovné!
Cyklopátranie 2015 – Zaži kraj na bicykli!
Cyklopátranie Medzilaborce: Prešli sme krajom Andyho Warhola
Cyklopátranie Bardejov: Bardejovské body sme vypátrali

Cyklo-banner-444-web.jpg