Liptovská Teplička - mikrozázrak Európy

Liptovská Teplička - mikrozázrak Európy

Oblastná organizácia cestovného ruchu Vysoké Tatry – Podhorie v priebehu septembra a októbra predstavila verejnosti tri produktové videá. Každé z týchto videí bolo iné a ich cieľom bolo prezentovať návštevníkom aktraktivity regiónu.

Prvé video bolo venované cykloturistike.

O tom, že destinácia je vhodná pre rodiny s deťmi a naozaj si to tu užijete, vás presvedčí druhé video.

Veľkým prekvapením je produktové video zamerané na folklór a tradície.

Mikrozázrak Európy. Aj takýto prívlastok má Liptovská Teplička. Malebná dedinka na úpätí hôr s výhľadom na Kráľovu hoľu priťahuje pohľady legendárnymi pivničkami aj terasovitými poliami, ktorým domáci hovoria „schody do neba“. Je to miesto, kde žijú srdcom veľkí ľudia. S úctou k tradíciám, folklóru a odkazu ich predkov. Výletníci obdivujú tento rázovitý kút pešo aj na bicykloch.

V ostatných štátoch sveta nájdeme obrovské množstvo lokalít, ktoré sa nám navždy vryjú do pamäti, ale naozaj je nutné vybehnúť za krásnymi zážitkami mimo nášho Slovenska? Aj u nás máme mnoho miest, ktoré nám môže závidieť celý svet a Liptovská Teplička k ním nepochybne patrí.

„Video za 15 dní videlo takmer 38 000 ľudí a ich počet aj naďalej rastie. Veľmi sa z tohto úspechu tešíme. Z toho nám vychádza, že ľudia stále majú blízko ku folklóru, tradíciam, aj keď žijeme v online dobe“, povedal Peter Duda, predseda predstavenstva OOCR Vysoké Tatry – Podhorie.

V roku 2021 plánuje OOCR pokračovať v tvorbe produktových videí a takto osloviť potenciálnych návštevníkov a predstaviť jej všetky možnosti prežitia dovolenky v tejto destinácii.

Zdroj: OOCR Vysoké Tatry - Podhorie

Pozri tiež:

Liptovská Teplička

Rázovitá podhorská obec Liptovská Teplička (okr. Poprad) je známa najmä unikátnymi zemiakovými pivnicami.

Black Stork Golf Resort Veľká Lomnica

Tento najväčší golfový areál na Slovensku sa nachádza na úpätí Tatier. Návštevníkom ponúka hru na 27 jamkovom ihrisku s kompletným zázemím. V areáli Black Stork Veľká Lomnica