Lyžiarske stredisko Bachledka otvára sezónu

Lyžiarske stredisko Bachledka otvára sezónu

Pre návštevníkov pripravilo zimu plnú zážitkov a atrakcií

Zima priniesla prvý sneh už koncom novembra a v posledných dňoch je s nádielkou snehu veľmi štedrá. Horské stredisko Bachledka tak naplno využíva počasie, pracuje na zasnežení zjazdoviek a príprave zimnej sezóny. Tá sa v Bachledke spustí  v sobotu 17.12.2022. Po rokoch s obmedzeniami sa stredisko pripravuje na lyžovačku v plnom nasadení.

Návštevníci si budú môcť konečne naplno užiť upravené zjazdovky, zimné atrakcie a rozprávkovú zimnú atmosféru pod štítmi Belianskych Tatier. Výhodné predsezónne ceny, množstvo snehu a voľnejšie svahy priam lákajú na predvianočnú lyžovačku.

lyzovacka_bachledka_ski_2022

V Bachledke sa môžu tento rok lyžiari tešiť na 8 km zasnežovaných zjazdoviek rôznej náročností, ktoré obsluhuje kabínová a sedačková lanovka i 5 vlekov.

Celé rodiny sa vyšantia na 2,5 km dlhej sánkarskej trati. Sánky si nosiť netreba, požičovňa disponuje dostatočným množstvom saní i lyží.

sankovanie_bachledka_ski_2022

Kto preferuje bežecké lyžovanie vychutná si 14 km dlhú trať hrebeňom Spišskej Magury s krásnymi výhľadmi. Tie sa naskytajú z viacerých častí strediska, no tie najkrajšie je možné zažiť na Chodníku korunami stromov. Ten návštevníkov miernym stúpaním zavedie až do výšky 24 m priamo do korún stromov. Z celej trasy sa potom stačí len kochať  výhľadmi na Tatry a malebné Zamagurie. Adrenalín je možné zažiť nielen na lyžiach, ale aj z vrchu vyhliadkovej veže, kde je umiesená sieť s priehľadom do prázdna vo výške až 32 m. 

Chodnik korunami stromov_bachledka_ski_2022

Naučiť sa lyžovať nebola ešte nikdy taká zábava. Bachledka má pre začínajúcich lyžiarov pripravené 2 výučbové areály s hernými prvkami, kolotočom a vnútorným detským kútikom. Lyžiarska škola sa nachádza na hrebeni i priamo pri parkovisku v Bachledovej doline. Nové zábavné prvky pribudnú aj na zjazdovku Hrebeň. Tie premenia i obyčajnú jazdu na lyžiach na veľkú zábavu. 

ski school_bachledka_ski_2022

Lyžiari si so skipasom z Bachledky zalyžujú až v 18tich strediskách skupiny Tatry Super Ski na Slovensku i v Poľsku. V cene skipasu je nielen denné, ale aj obľúbené večerné lyžovanie. Areály je možné meniť nielen počas týždňa, ale i jedného dňa.

Pohodlné ubytovanie priamo na svahu zabezpečujú apartmány PANORAMA a Bachledka, ktoré privítajú najmenších návštevníkov i rodiny cestujúce so psíkom. Pohodlie, zahriate a chutné jedlo ponúka vyhliadková reštaurácia PANORAMA Bachledka a ďalšie reštaurácie a bistrá priamo na svahu, ktoré ulahodia chúťkam každého návštevníka.

treetop_walk_mountains_bachledka_ski_2022

Už túto sezónu si bude možné zakúpiť skipasy a vstupenky on-line. A to lacnejšie ako na pokladniach a bez čakania v rade. Stredisko spustí nový e-shop, ktorý ponúkne výhodné ceny lístkov, darčekových poukazov i iných služieb už začiatkom zimnej sezóny.

Viac: www.bachledka.sk

 

POZRI TIEŽ:

Vynovená Zimná výzva

Všetko, čo potrebuješ vedieť o Zimnej výzve. Ako sa zapojiť, pravidlá a lokality.

Turistické noviny zima/jar 2022 - 2023

Prelistujte a prečítajte si aktuálne Turistické noviny Prešovského kraja na sezónu zima a jar 2022/2023.

Zimna vyzva 3_FB cover

 

TOP výlety:

Všetky výlety