Na bežkách po Slovensku aj v Prešovskom kraji

Na bežkách po Slovensku aj v Prešovskom kraji

Rádio Slovensko prichádza v novom roku s reláciou Na bežkách po Slovensku, ktorej partnerom je aj Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska. V rámci Prešovského kraja máte možnosť objaviť dve mimoriadne bežkárske lokality – Levoča Nordic Centrum a Pieniny.

Biela bežecká stopa. Vyskúšali ste ju už? Na Slovensku je veľa lokalít, kde nájdu bežkári výborné podmienky (len musí byť sneh): krásne „koľajničky" na klasiku i výborne upravenú trať pre „korčuliarov".

Do bielej stopy vás zoberú moderátori Rádia Slovensko v Rádiovíkende každú sobotu. Prejdete s nimi časť Beskydsko-Javorníckej lyžiarskej bežeckej magistrály, dostanete sa na upravované trasy nad Levočou, na Horehroní, neďaleko Zuberca, v Pieninách i na Skalke v Kremnických vrchoch.

 Ilustračné foto
Ilustračné foto

A každú sobotu (do 20. februára 2021 - vrátane) môžete v Rádiovíkende vyhrať víkendový pobyt s raňajkami pre 2 osoby v lokalite, odkiaľ prinesieme reportáž. (Samozrejme, výhru si vyberiete, až keď to pandemická situácia dovolí.)

Výhry do súťaže v Prešovskom kraji venovali Hotel u LevaChata Pieniny – hlavný partneri súťaže v Prešovskom kraji.

Ako sa zúčastniť súťaže?

Otázka bude položená vždy v sobotu v úvode relácie o 9,05. Odpovedať treba ešte v priebehu relácie, najneskôr do 9,50 hod. Odpovede píšte mailom na adresu bezky@rtvs.sk. Alebo SMSkou v tvare „bezky, medzera, správna odpoveď a kontaktné údaje (meno, priezvisko, adresa a telefónne číslo)“, správu pošlite na číslo 7773.(SMS je spoplatnená sumou 0,20 eur. Tento poplatok je účtovaný za technické zabezpečenie SMS a nepovažuje sa ako vklad do súťaže)

Počúvajte Rádiovíkend v sobotu o 9,05 hod., bežkujte a súťažte s Rádiom Slovensko.

(Do súťaže sa môžu zapojiť všetci poslucháči RTVS, ktorí dovŕšili vek 18 rokov najneskôr v deň zapojenia sa do súťaže.)

 Pieniny
Pieniny

Ak chcete súťažiť konkrétne o pobyt v Prešovskom kraji, počúvajte reláciu rádiovíkend 23. januára a 6. februára 2021 alebo Rádio Regina Stred 29. januára a 12. februára 2021. Počas týchto dátumov bude prebiehať súťaž o pobyt v spomínaných ubytovacích zariadeniach – Hotel u LevaChata Pieniny.

Štatút súťaže (PDF, 115kB)

RTVS bok vacsie PAN206

RADIO SLOVENSKO black

RADIO REGINA black

Autori: Sylvia Hoffmannová, Ladislav Eliaš a František Baláž

Pozri tiež:

TOP výlety:

Všetky výlety