Začína premávať SKI & AQUA BUS na Štrbskom Plese

Začína premávať SKI & AQUA BUS na Štrbskom Plese

Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Vysoké Tatry spúšťa, od soboty 12. decembra 2020, pre návštevníkov a lyžiarov, prevádzku kyvadlovej dopravy SKI & AQUA BUS, ktorá pohodlne a zadarmo prepraví lyžiarov do lyžiarskeho strediska Štrbské Pleso.

aquaskibus

ŠTRBSKÉ PLESO

Linka 1a bude premávať DENNE od 08:00 – 16:30 hod., cca každých 10 – 30 minút podľa nasledujúceho grafikonu:

Štrbské pleso, centrálne parkovisko – parkovisko LD Heios –  lyžiarske stredisko 

POKYNY PRE CESTUJÚCICH:

1. SKI & AQUA BUS je k dispozícii pre lyžiarov a držiteľov karty GOPASS (výnimkou je kyvadlová doprava v stredisku Štrbské Pleso a v stredisku Tatranská Lomnica).

2. V prípade nepriaznivého počasia, kedy nepremávajú lanovky v lyžiarskych strediskách je premávka skibusov v danom termíne obmedzená alebo zrušená. Aktuálne informácie o prevádzke získate u svojho ubytovateľa, v informačných centrách, na www.vt.sk a v rannom Newslettri. 

4. Prevádzkovateľ  SKI & AQUA BUS  si vyhradzuje právo zmeny v grafikonoch v dôsledku nepriaznivého počasia, poruchy vozidiel alebo iných nepredvídaných situácií. Informujte sa u svojho ubytovateľa alebo v informačných centrách o prípadných zmenách prevádzky.

5. Žiadame týmto cestujúcich o vzájomnú ohľaduplnosť pri nastupovaní a vystupovaní z autobusov. Prednosť do autobusu majú cestujúci s lyžiarskym výstrojom.

6. Infolinka pre SKI & AQUA BUS je k dispozícii v termíne od 12.12.2020, iba v čase prevádzky autobusov cca. od 9:00 – 16:00 hod.:

•   Štrbské Pleso +421 905 486 557

skiaqua

Počas jazdy je povinné mať prekryté dýchacie cesty vhodným spôsobom. Vodič/Dopravca má právo vylúčiť z jazdy pasažiera, ktorý odmietne stanovené podmienky prepravy. Ďakujeme, že rešpektujete pravidlá v súvislosti s ochorením COVID – 19.

ROR

Informácie ku SKI-BUSOM nájdete na www.regiontatry.sk

Zdroj: OOCR Región Vysoké Tatry 

Pozri tiež:

Vysoké Tatry pre rodiny s deťmi

Objavte Vysoké Tatry s celou rodinou. Máme pre vás tipy na výlety, ktoré zvládnu aj deti. Poliankovo, Tatranská Polinka (digitálna galéria) Ak si my...

TOP výlety:

Všetky výlety