Podporte projekty vo vašom regióne

Podporte projekty vo vašom regióne

Podporte svojím hlasom jeden zo siedmich projektov na rozvoj turistických projektov v Prešovskom kraji

Pivovar Šariš prostredníctvom grantového programu Šariš ľuďom spoločne s partnerom komunitnou nadáciou Veľký Šariš opäť podporí lokálne neziskové organizácie a dáva im príležitosť na realizáciu projektov, ktoré pomôžu oblastiam zamestnanosti či turizmu. Grantový program po prvý raz spúšťa aj verejné hlasovanie o špeciálnu prémiu tisíc eur.

Zapojiť sa do hlasovania môžete online na stránke www.sarisludom.sk a tiež na podujatiach My sme východ, a to formou putovného informačného panelu. Oceniť úsilie a prácu ľudí môžete až do 25.  augusta. Víťaz verejného hlasovania bude slávnostne vyhlásený na DOD v pivovare Šariš 1. septembra 2018!

O Vaše hlasy sa uchádza sedem skvelých projektov: výstavba oddychovej zóny a revitalizácia studničiek v Čergovskom pohorí pri Sabinove, obnova historických fresiek v kaštieli vo Finticiach (okr. Prešov), oprava bašty s expozíciou stredovekej alchýmie na hrade Šariš, grafitti galéria turistických atraktivít v centre Prešova, prístrešok na Soľnohradenový cyklochodník medzi Astronomickým observatóriom na Kolonickom sedle  a obcou Ladomírov a obnova sochy leva z roku 1918 v Giraltovciach spolu so skrášlením jej okolia.

HLASOVANIE a podrobné informácie:  

www.sarisludom.sk

plzensky prazdroj_hlasovanie saris ludom

Pozri tiež:

My sme východ - Prešov

Šariš prináša do piatich miest pravú folklórnu veselicu My sme východ 5. ročník série letných podujatí My sme východ tentoraz v piatich mestách na vý...

Šariš ľuďom opäť podporí projekty rozvíjajúce turizmus

Komunitná nadácia Veľký Šariš pod záštitou Pivovaru Šariš vyhlasujú ďalší ročník komunitného grantového programu Šariš ľuďom v celkovej sume 16 000 €. Grantový program

Tieto miesta musíte vidieť! Nádherné fotky kraja od známeho fotografa

Spoznajte nádherné miesta v Prešovskom kraji, ktoré zvečnil na fotkách známy slovenský fotograf Jano Štovka