Prešovský kraj predstavujeme v Brne

Prešovský kraj predstavujeme v Brne

Nádherná príroda, bohatá história, pamiatky, originálne atrakcie i pestrý folklór. Prešovský kraj má na svojom území veľké množstvo turistických lákadiel.  Ochutnať z tejto ponuky môžu návštevníci počas veľtrhu GO a REGIONTOUR Brno 2019 v expozícii Prešovského kraja. Pripravené je množstvo inšpirácií a tipov na výlety.

Veľtrh sa koná od 17. do 20. januára 2019 na Výstavisku Brno. Expozíciu Prešovského kraja pripravila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska. Spolu s KOCR v priestoroch stánku predstavujú jednotlivé oblasti kraja aj členské oblastné organizácie OOCR Región Vysoké Tatry, OOCR Severný Spiš - Pieniny, OOCR Tatry Spiš Pieniny a OOCR Šariš - Bardejov.

Clipboard01

Tešíme sa na všetkých návštevníkov veľtrhu v Brne. Náš Prešovský kraj je ako maľovaný – je mimoriadne bohatý na prírodné krásy, kultúrne pamiatky i folklór. Nádherné Vysoké Tatry, malebné Pieniny, tajomné Poloniny, pestrosť historických skvostov a kultúry. To všetko ponúkame v Brne na jednom mieste, aj s novinkami na zimnú a letnú sezónu,“ pozýva do expozície Prešovského kraja Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Pre návštevníkov sú pripravené propagačné materiály a ochutnávky regionálnych produktov. Expozíciu Prešovského kraja tvoria aj zábery finalistov obľúbenej fotosúťaže Choď a foť. V priestoroch na pracovné stretnutia je umiestnená časť fotografickej výstavy Choď a foť z r. 2016 - 2017.  

 Foto: Ľudmila Miklošová (Námraza), Peter Boško (Pome), Richard Petrech (Mliečna dráha v korunách stromov), Miroslav Sluk (Jarný večer v Pieninách), Ľubomír Majerský (Za dažďovou stenou), Ľubomír Pašinský (Zamagurský potok), Jaroslav Moravčík (Nižné Temnosmrečianske pleso), Jozef Sádecký (Podtatranskou krajinou), Vladimír Ruček (Tatry zladené s ovečkami), Patrik Slanina (Kde líšky dávajú dobré ráno), Marián Kmeť (Keď sa hmly rozostúpia), Karina Kaľatová (Ďakujem, Pane Bože) Viac info
Foto: Ľudmila Miklošová (N...

 V stánku s predsedom PSK Milanom Majerským (vpravo) a Jánom Gondekom z Pienin, vľavo M. Janoško (riaditeľ KOCR SVS).
V stánku s predsedom PSK Mil...

 Titulné fotografie: Vysoké Tatry od Štrbského plesa - autor: Jozef Mačutek (Choď a foť), Skanzen Humenné - autor: Jano Štovka. 
Titulné fotografie: Vysoké...
 

IMG-4714 IMG-4717 

Už o týždeň od 24. do 27. januára 2019 sa Prešovský kraj predstaví aj návštevníkom najväčšej výstavy cestovného ruchu na Slovensku - ITF Slovakiatour 2019. 

IMG_20190117_112213

Vedeli ste to o Prešovskom kraji?

Prešovský kraj má na svojom území veľké množstvo turistických lákadiel. Nádherná príroda, bohatá história, pamiatky a pestrý folklór, to všetko tvorí jedinečnú ponuku

 

Pozri tiež:

Najkrajšie fotografie Prešovského kraja 2018  

Víťazné zábery fotosúťaže Choď a foť 2018

Ocenené osobnosti a produkty cestovného ruchu 2018

Ocenenia za prínos v rozličných oblastiach cestovného ruchu v Prešovskom kraji budú udelené piatim osobnostiam.

Pozrite si nádherný videospot Prešovského kraja

PREŠOV (30. 10. 2017) – Prešovský kraj má oficiálny videospot, ktorý ho prezentuje ako turistickú destináciu. Spot pripravila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod