Silvestrovský pobyt v Bardejovských Kúpeľoch zrušili

Silvestrovský pobyt v Bardejovských Kúpeľoch zrušili

Do 4. januára 2021 sú BARDEJOVSKÉ KÚPELE, a. s. úplne uzavreté

Špeciálny Silvestrovský pobyt, ktorý záver roka plánovali pre svojich klientov BARDEJOVSKÉ KÚPELE, a.s., bol zrušený. 

 ,,V súvislosti s aktuálnymi nariadeniami vlády vás chceme informovať, že tento rok nebudeme v našich kúpeľoch organizovať Silvestrovský pobyt. Naše kúpele budú v čase od 22.12.2020 do 04.01.2021 úplne uzatvorené. Tešíme sa na vás opäť v roku 2021,“ vysvetľuje Ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a. s., Tamara Šatanková.

Pôvodne mali klienti v dňoch 28. 12. 2020 až 3. 1. 2021 v hoteli Ozón na výber pobyty s procedúrami a wellness na 3 až 6 nocí, zahŕňajúce aj slávnostnú silvestrovskú večeru a silvestrovský koncert Balážovcov, za podmienok prekonzultovaných s hygienikmi. Súčasťou malo byť aj testovanie v deň príchodu antigénovými testami a potom znovu pred silvestrovským programom.

silvesterbk2

Ako fungujú kúpele

BARDEJOVSKÉ KÚPELE a. s., v posledných týždňoch poskytujú svoje služby klientom zdravotných poisťovní i samoplatcom za podmienok dodržiavania opatrení schválených ÚVZ (Úradom verejného zdravotníctva) SR. Klienti s nástupom od 16.11.2020 absolvovali testovanie priamo v Bardejovských kúpeľoch bezplatne. Z dôvodu eliminácie rizika šírenia koronavírusu prijali kúpele na základe odporúčaní hygienikov opatrenia, ktoré súvisia predovšetkým s príchodom klientov na kúpeľnú liečbu, ale aj niektoré obmedzenia počas pobytu.

Pri nástupe každý klient absolvuje testovanie priamo v Bardejovských kúpeľoch a to bezplatne. Nasleduje meranie teploty a vypísanie dotazníka. Bez požadovaného testu, nebude prijatý na kúpeľnú liečbu. Návštevy v interiéri sú zakázané. Ak klient prejde vstupným filtrom, pokračuje na recepciu príslušného hotela, kde má zabezpečené ubytovanie a je nasmerovaný k ošetrujúcemu lekárovi na vstupnú lekársku prehliadku. Počas celého pobytu v kúpeľoch v interiéri aj exteriéri musí mať každý ochranné rúško alebo ináč chránené horné dýchacie cesty. Pobyty v novom roku 2021 sa budú riadiť podľa aktuálnych odporúčaní a príkazov hygienikov.

silvesterbk3

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk

Pozri tiež:

Bardejovské Kúpele

Najväčším bohatstvom Bardejovských kúpeľov sú prírodné liečivé minerálne vody, ktoré svojím zložením patria medzi najvýznamnejšie v Európe. Bardejovská minerálna voda

 

TOP výlety:

Všetky výlety