Vydali sme Turistické noviny zima/jar

Vydali sme Turistické noviny zima/jar

Pre návštevníkov Prešovského kraja vyšli ďalšie Turistické noviny

Návštevníci Prešovského kraja získajú informácie o turistických možnostiach aj prostredníctvom bezplatných Turistických novín. Druhé číslo vydala Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska na sezónu zima a jar.

Turistické noviny Prešovského kraja vydáva od júna tohto roka KOCR Severovýchod Slovenska. Noviny vychádzajú dva krát ročne – na letnú sezónu a začiatok jesene a druhé číslo na obdobie zimnej sezóny a jari.

V Turistických novinách Prešovského kraja nájdu čitatelia inšpirácie na zimné a jarné výlety, aktuálne informácie o novinkách v cestovnom ruchu na území kraja a tiež najväčšie podujatia v sezóne. Noviny dopĺňajú zaujímavosti o jednotlivých regiónoch, tipy na lyžovanie a bežkárske trasy.

 

Turistické noviny sú bezplatne k dispozícii vo všetkých turistických informačných kanceláriách v Prešovskom kraji, tiež vo väčšine kultúrnych zariadení (múzeá, galérie, hrady a pod.) a  rozdávané sú aj na veľkých podujatiach podľa záujmu samospráv. Oblastné organizácie cestovného ruchu pôsobiace na území Prešovského kraja distribuujú noviny aj do súkromného sektora, najmä hotelierom a prevádzkovateľom rôznych atrakcií. V online podobe sú dostupné na stránke organizácie www.severovychod.sk.

Noviny vydávame ako zdroj informácií pre návštevníkov Prešovského kraja a širokú verejnosť. Na jednom mieste sú zhromaždené aktuálne informácie z celého kraja. Tak sa aj návštevník informačnej kancelárie vo Vysokých Tatrách dozvie o ponuke napríklad na hornom Zemplíne a inšpiruje sa na ďalšie výlety či predĺženie pobytu v kraji,“ uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

 

POZRI TIEŽ:

HLASOVANIE: NAJ v cestovnom ruchu 2018

Vyberte najlepších v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2018.

NAJ v CR 2018: Nominované NAJ produkty

Prehľad nominovaných produktov na ocenenie Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja 2018 – v kategórii NAJ produkt.

Tagy