Zimná výzva opäť súčasťou Národného týždňa manželstva

Zimná výzva opäť súčasťou Národného týždňa manželstva

Vo dvojici to ide ľahšie...

Turistická Zimná výzva v Prešovskom kraji je opäť aj v tomto roku prepojená s Národným týždňom manželstva.  

Zdolávate krásne lokality Zimnej výzvy s vašou manželskou polovičkou? Zašlite vašu spoločnú fotografiu so súťažným odznakom z niektorej lokalít Zimnej výzvy 3 a možno práve vy sa stanete jedným z párov, ktorý si odnesie peknú cenu.

Odfotiť sa môžete na 15 základných turistických lokalitách + 2 bonusových miestach.

Zoznam lokalít: 

Lokality Zimnej výzvy 3

Aj tento rok máš na výber z 15 lokalít. Počas súťaže budú zverejnené aj 2 bonusové lokality. 

Národný týždeň manželstva je celosvetová kampaň na podporu manželstva, ktorá prebieha v týždni osláv sv. Valentína. Cieľom Národného týždňa manželstva je propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Národný týždeň manželstva nie je politicky, ani nábožensky zameranou iniciatívou.

Ako na to?

Manželský pár sa odfotí v danej lokalite tak, aby bol viditeľný odznak Zimnej výzvy 3, a zároveň aby bol viditeľný označník pri vrcholovej tabuľke, smerovník, resp. iné miesto, na ktorom bude možné lokalitu jednoznačne rozpoznať. Účastník sa vyfotografuje spoločne s manželkou/manželom.
Do súťaže sa môže každý účastník zapojiť len raz. Ak sa do súťaže chcú zapojiť obaja manželia, musí každý z manželov zaslať fotografiu z inej lokality.
Fotografie s udeleným súhlasom na zverejnenie za účelom propagácie kampane NTM budú zverejnené od 20.12.2022 v albume fotografií na Facebookovskej stránke https://www.facebook.com/ntmpresov a na instagramovej stránke https://www.instagram.com/ntmpo.sk/.

Usporiadateľ určí 10 víťazov náhodným výberom. Registrácia a kompletné pravidlá TU: https://www.ntmpo.sk/zimna-vyzva-3/

Organizátorom fotosúťaže Zimná výzva 3 NTM je Národný týždeň manželstva v Prešove. Fotosúťaž trvá od 17. 2. do 19. 3. 2023.

Ďalšie tipy, ako a kde stráviť NTM v Prešovskom kraji: 

NTM 2023

Program v kultúrnych organizáciách PSK:

Kultúrne organizácie PSK chystajú podujatia pre manželov

Múzeá, galérie, knižnice, osvetové strediská, ale aj hvezdáreň či divadlo PSK si pripravili bohatý program pre manželov v rámci kampane Národný týždeň manželstva.

 

POZRI TIEŽ:

Vynovená Zimná výzva

Všetko, čo potrebuješ vedieť o Zimnej výzve. Ako sa zapojiť, pravidlá a lokality.

Zimna vyzva 3_FB cover

 

 

TOP výlety:

Všetky výlety