Zimná výzva predĺžená!

Zimná výzva predĺžená!

Pozrite si prehľad výdajných miest pre odmeny

Prvý ročník kampane Zimná výzva s prívlaskom Objav Severovýchod Slovenska sa teší aj v tomto nepriaznivom epidemiologickom čase veľkej obľube. Na základe pozitívnych odoziev účastníkov súťaže a tiež aktuálneho uznesenia Vlády SR sa bude termín konania kampane predlžovať. Súťažiaci budú môcť navštíviť niektoré z 15 + 1 (bonus) lokalít do 28. marca 2021. 

zimna vyzva_web2

"Pôvodný termín ukončenia súťaže sme určili symbolicky na deň jarnej rovnodenosti - 20. marec. Už druhýkrát v tomto roku však vstúpil do platnosti zákaz pohybu osôb, ktorí sa chystajú do prírody mimo svoj okres. Aj keď osem dní plnohodnotne nenahradí čas, počas ktorého zákaz platí, radi by sme aspoň týmto málom kompenzovali stratu možnosti účastníkov kampane navštíviť niektoré z lokalít zapojených do Zimnej výzvy," vysvetľuje výkonný riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenka Martin Janoško. 

Ďalšou dobrou správou je dostupnosť odmien za zdolané lokality v rámci kampane. Tie budú od 8. marca do 30. apríla 2021 dostupné na troch výdajných miestach. Súťažiaci si budú môcť vyzdvihnúť ceny po telefonickom kontaktovaní na týchto miestach:

  • KOCR Severovýchod Slovenska - Námestie mieru 2, Prešov; tel. kontakt: 051/708 15 13 alebo 051/775 45 05 v čase od 8:00 do 12:30
  • Múzeum Zemplínske Hámre - Kostolné námestie 155/3, Zemplínske Hámre; tel. kontakt: +421 917 659 842
  • OOCR Severný Spiš Pieniny - Obchodná 1, Stará Ľubovňa; tel. kontakt: +421 948 979 377

zimna vyzva odmeny

KOCR Severovýchod Slovenska venuje každému, kto prešiel minimálne päť miest, milý darček v podobe čelovky, v prípade desiatich lokalít to je turistický hrnček a za všetkých pätnásť tričko. Navyše každý, kto prejde všetky lokality, je automaticky zaradený do žrebovania o ďalšie vecné ceny, akými sú turistické topánky od spoločnosti BOSP či ručne vyrábané bambusové turistické paličky ZorPoles.

 Zdroj: ZorPoles
Zdroj: ZorPoles

Autor: František Baláž

Pozri tiež: