Vynovená Zimná výzva

Vynovená Zimná výzva

Vynovená Zimná výzva

„Lekár lieči, príroda uzdravuje.“

Vŕzgajúci sneh pod topánkami, vyštípané líca od chladu, skrehnuté ruky, zarosené okuliare, námraza na brade. Už ani ty sa nevieš dočkať tretej edície projektu Zimná výzva? Máš sa na čo tešiť, pretože zima bude tento rok poriadne tuhá.

Opäť na teba čakajú skvelé tipy na zimnú turistiku s novými lokalitami, o ktorých si snáď ani nepočul. Výstupy sú rozdelené podľa stupňa náročnosti. Garantujeme ti, že pri tých najnáročnejších sa poriadne zapotíš.

Čo je nové?

V Zimnej výzve ťa čaká 15 turistických výstupov od Tatier až po Poloniny. Zároveň sú do Zimnej výzvy  tento rok zapojené všetky lyžiarske strediská v Prešovskom kraji a vybrané podujatia, ktoré nájdeš TU:

Lyžiarske strediská

 

Podujatia - Zimná výzva

V prvom rade je potrebné, aby si sa ZAREGISTROVAL na našej stránke, na základe čoho ti odošleme špecifický odznak. (Môžeš si ho vyzdvihnúť aj osobne v sídle KOCR - Námestie mieru 2, Prešov, č.d. 522).

Odznak si následne pripni na akýkoľvek druh oblečenia alebo ruksak, ktorý s tebou absolvuje všetky lokality navštívené počas kampane, pretože sa s ním budeš fotiť pri vrcholovej tabuľke, smerovníku, resp. na mieste, na ktorom bude možné lokalitu jednoznačne rozpoznať (lyžiarske stredisko - na lyžiach). 

V období Vianoc a sviatkov sa môže stať, že vám odznak nedorazí poštou včas, resp. si ho nestihnete vyzdvihnúť. Nič sa nedeje, stačí, ak sa na danom mieste odfotíte aspoň s nejakým „dôkazom“ napr. s papierikom, na ktorý si napíšete Zimná výzva. :-) Vašej kreativite sa medze nekladú! 

Fotografie nám posielaj prostredníctvom správy na FB profil Severovýchod Slovenska alebo emailom na zimnavyzva@gmail.com.

odznak ZV

Čo môžeš získať?

Tento rok sme si pre teba pripravili teplé športové rukavice pre smartfóny, podložku na sedenie a multifunkčnú turistickú sadu. Hlavnou cenou budú turistické topánky od spoločnosti BOSP.

  1. Zisk rukavíc je podmienený navštívením 5 lokalít zimnej výzvy- 1 turistickú lokalitu môžeš nahradiť návštevou lyžiarskeho strediska alebo podujatia.
  2. Zisk podložky na sedenie je podmienený navštívením 10 lokalít zimnej výzvy - 1 turistickú lokalitu môžeš nahradiť návštevou lyžiarskeho strediska alebo podujatia.
  3. Zisk multifunkčnej turistickej sady je podmienený navštívením 15 lokalít zimnej výzvy- 1 turistickú lokalitu môžeš nahradiť návštevou lyžiarskeho strediska alebo podujatia.

Po schválení fotografií usporiadateľom kampane si budeš môcť odmeny za garantované hranice vyzdvihnúť na vybraných miestach od 23.1.2023. 

ZV predmety spolu

Počas trvania kampane budú opäť odhalené bonusové lokality, ktoré budú mať funkciu žolíka. Ich návšteva sa bude rátať ako náhrada za vybrané lokality.

Súťaž trvá od 17. decembra 2022 do 19. marca 2023.

Pravidlá Zimnej výzvy

Aj tohtoročná edícia Zimnej výzvy sa nesie aj v duchu Národného týždňa manželstva. Zaregistruj sa na www.ntmpo.sk a pošli aspoň jednu fotografiu so svojou polovičkou z niektorej lokality Zimnej výzvy  taktiež do 19. 3. 2023 a máš šancu vyhrať ďalšie skvelé ceny.

mapa zv

Lokality Zimnej výzvy 3

 

Lyžiarske strediská

 

Podujatia

Pre kompletizáciu Vašej účasti v súťaži Zimná výzva 3 je potrebné vyplniť nasledujúci formulár:

Položky označené * sú povinné.