Balónová fiesta pod Tatrami

Balónová fiesta pod Tatrami

Blíži sa jeseň a s ňou prichádza jedinečná príležitosť zúčastniť sa nezabudnuteľnej udalosti pod našimi veľhorami. Pod Tatry opäť prichádza Balónová fiesta, ktorá sa bude konať od 13. do 15. októbra 2023 so štartom vo Veľkej Lomnici. Je to viac ako len zážitok. Je to príležitosť pozrieť sa na svet z úplne novej perspektívy.

"Existuje množstvo svetových balónových fiest, kde sa stretávajú milovníci balónov z celého sveta. Tieto podujatia ponúkajú divákom jedinečnú príležitosť vidieť rôznofarebné balóny na oblohe. My sme už tento pohľad zažili niekoľkokrát, a stále sa nevieme vynadívať. A teraz máte tú príležitosť aj vy," pozýva na poduajtie Danka Velecká, riaditeľka OOCR Vysoké Tatry - Podhorie. 

Keď sa vzduch napĺňa vzrušením a očakávaním a slnko sa len začína vyťahovať nad obzor, je to vynikajúci čas na nezabudnuteľný let balónom v prostredí čarokrásnej prírody. Balóny majú na pláne ranné a poobedňajšie lety o 7:00 a 16:00 hod. so štartom vo Veľkej Lomnici.

Kúpte si tento zážitok na www.balon.sk

LETOVÝ PLÁN:
13. 10. 2023 - piatok
7:00 - štart balónov
16:00 - štart balónov


14. 10. 2023 – sobota
7:00 - štart balónov
16:00 - štart balónov
18:00 - ohňová a bubnová šou, hudobný program
20:00 - nočné nafukovanie balónov


15. 10. 2023 - nedeľa
7:00 - štart balónov

Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.

logo_Ministerstvo_dopravy_SR_nove_SK_JPG_2023_farebne

fiesta tatry_online-03

 

POZRI TIEŽ:

Jesenný wellness v podhorí Tatier

Jesenné túry je ideálne ukončiť oddychom vo wellnesse. Alebo sa len tak zohriať v jesennom počasí v malebnom podhorí našich veľhôr. Pozrite si wellness tipy v podhorí Vysokých Tatier.

Fotosúťaž Choď a foť 2023 čaká na zábery

11. ročník obľúbenej fotografickej súťaže Choď a foť. Súťaž je určená amatérskym i profesionálnym fotografom. Ich úlohou je zachytiť krásy a zaujímavosti Prešovského kraja.