Bohemia brázdi vody Domaše

Bohemia brázdi vody Domaše

Požehnanie lode Bohemia

Kvakovce 6. augusta - Loď Bohemia začala brázdiť vody Domaše. Verejnosť na výletné plavidlo čakala 26 rokov. Jazdí denne v pravidelných intervaloch. Počas plavby trvajúcej približne hodinu a pol sa cestujúci dozvedia zaujímavé informácie o tejto nádrži aj z hľadiska histórie. Prístavisko sa nachádza v rekreačnej oblasti Dobrá na ulici Ku prístavu.
 
Odchody do konca augusta: 

  • počas týždňa o 12.00, 14.00, 16.00 a 18:00 hod.,
  • počas víkendov o 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 a 18.00 hod.

 loď Bohemia Zdroj foto: OOCR HZHŠ
loď Bohemia Zdroj foto: OOCR...

Lístky na plavbu si záujemcovia môžu zakúpiť priamo v predajnom stánku nachádzajúcom sa na ulici Ku prístavu alebo aj na www.plavbydomasa.sk.

Požehnanie lode Bohemia

Loď Bohemia slávnostne požehná v nedeľu 11. augusta rodák z horného Zemplína arcibiskup metropolita Košickej arcidiecézy Mons. Bernard Bober. Záštitu nad podujatím prevzali predseda vlády SR Peter Pellegrini a predseda PSK Milan Majerský. Podujatie sa začne o 19.30 hod. v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. V rámci programu vystúpi Filip Jančík so svojou show s dvanásťčlenným orchestrom. Predskokana mu budú robiť Rusín Čendeš Orchestra a Spevácky zbor Ozvena. Program vyvrcholí veľkolepým ohňostrojom na vode.

Plagat bohemia Domasa

Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

Zdroj: OOCR Horný Zemplín Horný Šariš

Pozri tiež:

Náučné okružné plavby po Domaši

Vydajte sa náučnú okružnú plavbu po Domaši. Loď začína jazdiť v pravidelných intervaloch so začiatkom o 10:00 hodine. Plavba trvá približne 80 minút a...

Požehnanie lode Bohemia

V nedeľu, 11. 8. 2019 o 19:30 hodine sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá uskutoční Slávnostné Požehnanie výletnej lode Bohemia. Čaká na vás exkluzí...