TOP atraktivity Prešovského kraja v novej brožúre

TOP atraktivity Prešovského kraja v novej brožúre

Prešovský kraj má na svojom území veľké množstvo turistických lákadiel. Nádherná príroda, bohatá história a kultúra, pamiatky a moderné atrakcie, športové možnosti, umenie i pestrý folklór, to všetko tvorí jedinečnú ponuku tohto druhého najväčšieho kraja na Slovensku.

Na území s rozlohou necelých 9 000 km2 sú koncentrované mimoriadne miesta, ktoré svojim významom a pôvabom patria medzi turistické atraktivity svetového významu.

SVS-2023---top-lokality---BANNER-WEB2---1920x600px

Nový propagačný materiál z dielne KOCR Severovýchod Slovenska predstavuje najväčšie atraktivity Prešovského kraja ako turistickej destinácie s ponukou pre všetky záujmové typy turistov. 

Predstavuje ho ako kraj plný unikátov. Podmanivý, svojrázny a kúzelný. 

Materiál je vydaný v slovenskej, anglickej, poľskej a maďarskej jazykovej mutácii.

Brožúra je určená na prezentačné aktivity a propagáciu kraja. Na titulke dominuje podobizeň Andyho Warhola, ako jedného zo svetových unikátov, ktorý mal korene na Slovensku. Jeho umeniu a životu je venované Múzeum moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach. Materiál obsahuje informácie o ďalších unikátoch, akými bezpochyby sú Vysoké Tatry, Poloniny, Pieniny, UNESCO pamiatky, drevené chrámy, hrady, Slovenské opálové bane, vojnové pamiatky, tradičný folklór a ďalšie. 

Vydala Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska v r. 2023.