Cyklopátranie Ľubovnianske Kúpele: Na bicykloch severným Spišom!

Cyklopátranie Ľubovnianske Kúpele: Na bicykloch severným Spišom!

Obľúbené zábavno-poznávacie preteky mieria 13. augusta do Ľubovnianskych Kúpeľov. Príďte na bicykli spoznať krásy, zaujímavosti aj pamiatky v regióne severného Spiša. Súťažiť môžu jednotlivci a dvojice. Každý cyklista je zaradený do žrebovania o bicykel zn. Škoda!

Ako Cyklopátranie prebieha

Počas pretekov má cyklista  na výber 15 miest rôznej náročnosti s príslušnou bodovou hodnotou. Je len na ňom, akú taktiku, trasu a ktoré body/miesta si zvolí. K dispozícii má 5-hodinový časový limit. Štart a cieľ je na spoločnom mieste – v areáli Ľubov­nianskych kúpeľov (hotel Sorea).

Súťažiaci zbierajú body za navštívené miesta prostredníctvom aplikácie Objavujme. V nej nájdu deň pred štartom  mapu lokality a na nej vyznačené súťažné miesta Cyklopátrania v Ľubovnianskych kúpeľoch, takže si vopred môžu zvoliť trasu a vybrať miesta, ktoré na bicykloch navštívia. Na štarte pretekov sa im v aplikácii otvorí možnosť lokalizácie (cez GPS). Na každom súťažnom mieste, ktoré cyklisti zdolajú, sa cez aplikáciu jednoducho zlokalizujú, čím získajú príslušnú bodovú hodnotu. Cyklisti s najvyšším počtom bodov a najlepším časom získajú zaujímavé ceny.

HLAVNOU CENOU Cyklopátraní je bicykel ŠKODA! Každý cyklista je automaticky zaradený do záverečného žrebovania o bicykel, ktoré sa uskutoční 10. 9. v Prešove. 

SVS-cyklopatrania-2016-bilboard-504x2385mm-FINAL-TLAC.jpg

Kategórie:

Ženské dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

Mužské dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

Zmiešané dvojice: súčet veku a) do 60 rokov, b) nad 60 rokov

Muži – sólo

Ženy – sólo

Na pretekoch je potrebné mať so sebou mobilný telefón a v ňom stiahnutú aplikáciu Objavujme. Pred štartom sa súťažiaci v aplikácii zaregistruje do príslušného Cyklopátrania prostredníctvom nickname. Svoj nickname nahlási organizátorom pri registrácii. Sú­ťažiace dvojice si vytvoria jeden spoločný nickname v jednom telefóne, nahlásia ho pri registrácii. Súťažiaci jednotlivec si taktiež vytvorí jeden nickname, nahlási ho pri registrácii.

Počas Cyklopátrania sa súťažiaci lokalizuje prostredníctvom GPS v aplikácii (nie je potrebné internetové pripojenie, až v cieli na synchronizáciu údajov). Lokalizovať sa je možné len po štarte.

Registrácia: Prebieha v deň pretekov 9.00 – 9. 45 hod. alebo vopred mailom na marketing@severovychod.sk (uviesť meno, priezvisko, vek, kontakt, dátum Cyklopátrania, súťažný nickname)

Štart: 10.00 hod. / Koniec: 15.00 hod. – Ľubovnianske kúpele (hotel Sorea) – Využite možnosť ubytovať sa priamo v hoteli v areáli štartu/cieľa pretekov.

Sorea.jpg Hotel Sorea, www.sorea.sk

Štartovné: Dos­pelí (vrátane detí nad 12 rokov): 4 €, Deti: 2 €, Rodinné štartovné (2 dospelí a 2 deti): 10 €. Štartovné zahŕňa mapu, pitný režim, občerstvenie v cieli (guláš + pečivo, nápoj).

Ďakujeme partneromŠkoda Autoservis Vranov n. Topľou, Bicykle SG PrešovBirellDo­bré zo Slovenska, LimoŠpes s. r. o.

Organizátor: KOCR Severovýchod Slovenska

Aplikácia Objavujme na stiahnutie:

 logo-JPG-Google-Play-na-web.jpg

button-app-store-web-2.jpg

Príďte spoznať kus krásneho kraja, zašportovať si a zabaviť sa.

Pripravené sú miesta s krásnymi výhľadmi, historické a kultúrne pamiatky, krčmičky aj kostolíky a samozrejme pestré ceny a obľúbené MEDAILY.

Tešíme sa na vás!

Prečítajte si PRAVIDLÁ Cy­klopátraní Prešovským krajom 2016 

Pridajte sa k udalosti na Facebooku

Cyklisti-planuju-trasu-v-Pieninach.jpg

Čítaj tiež:

Cyklopátranie Stropkov: Skvelé výkony aj napriek horúčavám

Cyklisti si užili krásy Humenného a okolia

Cyklopátranie 2016: Spoznajte kraj na bicykli