Spoznávaj a zaži Tatry s novou kartou zliav

Spoznávaj a zaži Tatry s novou kartou zliav

Regionálna karta TATRY Card je kľúčom k vašim novým zážitkom v Regióne Vysoké Tatry, s ktorou môžete „ochutnať“ a vyskúšať rôzne aktivity, ktoré región ponúka.

Tatry Card je obľúbená regionálna digitálna karta, na ktorú sa môžu návštevníci Vysokých Tatier tešiť u zmluvných ubytovateľov alebo si ju môžu zakúpiť online na tatrycard.tatry.sk a počas svojho pobytu vo Vysokých Tatrách tak využívať množstvo atraktívnych benefitov a výhod.

Cestu za tatranskými zážitkami a dobrodružstvami uľahčí  Tatry Card návštevníkom, ktorí sa tak vďaka nej budú nielen bezproblémovo presúvať celým tatranským regiónom, ale môžu navštíviť množstvo zaujímavých atrakcií s výhodnými zľavami.

Ide o neprenosný sieťový cestovný lístok na trate tatranských elektrických železníc (TEŽ), ozubnicovej železnice (OŽ) a úsek Poprad-Tatry – Studený Potok – Tatranská Lomnica na meno zákazníka s platnosťou na 3 alebo 7 dní, pričom platí na neobmedzený počet ciest v čase platnosti TATRY CARD (teda do 24. hodiny posledného dňa platnosti).

tatry-card-ruka

TATRY Card Basic

Regionálna karta TATRY Card Basic teraz prichádza aj v možnosti bez dopravy. V cene TATRY Card Basic získate množstvo zliav vo výške až do 25 % vo vybraných prevádzkach v Regióne Vysoké Tatry.

Využiť zľavy bez dopravy sa s novou kartou BASIC naozaj oplatí! Za 3 € na 3 DNI alebo 4€ na 7 DNÍ využívate benefity bez obmedzenia veku a ubytovania. Je vhodná aj pre miestnych napr. počas víkendu alebo sviatkov.

V ktorých prevádzkach ju uplatníte?

TricklandiaPoliankovoMúzeum TANAP-uSki MuseumPedal PlanetHuschwai CafeE-bikeTatras TowerKvantariumHotel Villa Siesta a mnoho iných. Všetky zľavy objavíte a kartu zakúpite TU!

 

Pozri tiež:

Vysoké Tatry pre rodiny s deťmi

Objavte Vysoké Tatry s celou rodinou. Máme pre vás tipy na výlety, ktoré zvládnu aj deti. Poliankovo, Tatranská Polinka (digitálna galéria) Ak si my...

VÝCHOD - Váš camp

Poďte objaviť dovolenkové dobrodružstvo v destinácii VÝCHOD! Spoznajte pestrú ponuku Prešovského a Košického kraja.

Veľkonočné sviatky v regióne Vysoké Tatry

Zimná sezóna vo Vysokých Tatrách sa pripravuje na svoj posledný zimný vrchol, ktorým bude veľkonočná zábava na svahoch aj v popradskom aquaparku.