Vydali sme novú publikáciu venovanú autokempom v Prešovskom kraji

Vydali sme novú publikáciu venovanú autokempom v Prešovskom kraji

Krajská organizácia cestovného ruchu vydala novú publikáciu, ktorá prináša súhrn informácií o autokempoch v Prešovskom kraji. Turisti v nej nájdu zaujímavosti o celkovo osemnástich autokempoch ležiacich v desiatich okresoch. 

Vkusná brožúra ponúka návštevníkom Prešovského kraja súhrnné informácie o otváracej dobe, kapacitách, zaujímavostiach v okolí a samozrejme priame kontaktné údaje na konkrétny kemp. Okrem náhľadovej fotografie prináša sumár mobiliáru, ktorý konkrétne zariadenia ponúkajú (kuchynka, ohnisko, reštaurácia, destské ihrisko, umývarka a pod.). Printový materiál Autokempy v Prešovskom kraji nie je určený len pre vlastníkov karavanov. Množstvo kempov ponúka možnosti pre nocľah aj vo vlastných stanoch. 

Autokempy v Prešovskom kraji

Nová publikácia bude čoskoro dostupná bezplatne v informačných kanceláriách a vybraných zariadeniach v Prešovskom kraji. KOCR Severovýchod Slovenska sa ňou bude prezentovať aj na výstave CARAVAN BIKE TOURIST, ktorá sa koná od 7. do 10. apríla 2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Kompletný prehľad kempov je dostupný aj na tejto stránke v sekcii Tipy na výlety. 

 

Autokempy

Pozri tiež:

Autokemp Aquaruthenia

Autokemp Aquaruthenia (Svidník, okr.Svidník) Otváracia doba: jún – september Kapacita: 25 karavanov, povolené aj stanovanie Vybavenie kempu: Sprch...

Kemp Krym

Kemp Krym (Nová Kelča, okr. Vranov nad Topľou) Otváracia doba: máj – september Kapacita: 60 miest pre karavany, povolené aj stanovanie Vybavenie ke...