Bardejovské kúpele lákajú zľavami

Bardejovské kúpele lákajú zľavami

Zľavy vo výške viac ako 30% poskytujú do konca júna samoplatcom Bardejovské kúpele, a.s. vo všetkých svojich zariadeniach, okrem luxusného štvorhviezdičkového hotela Alexander. Zľava v hoteli Alexander platí až do konca septembra a je vo výške 25%. Samoplatcovia, klienti zdravotných poisťovní, i jednodenní návštevníci pritom môžu využívať prakticky všetky služby, procedúry a atrakcie, ktoré majú v kúpeľoch k dispozícii. 

,,Sezóna sa po dvojmesačnej prestávke spôsobenej koronavírusom rozbieha pomalšie, ale zľavy robia našu ponuku ešte atraktívnejšou než obyčajne. Navyše ani premenlivé počasie nie je prekážkou vydarenej dovolenky, lebo wellness zariadenia i procedúry sa u nás robia pod strechou. Bufetové stoly sú k dispozícii, aj keď s obsluhou. Individuálne procedúry prebiehajú štandardne, mame iba zvýšené hygienické opatrenia a dezinfekcie. Pri skupinových procedúrach je obmedzený počet osôb na jednom mieste a platia medzi nimi rozostupy. Pri vstupe do wellness sa meria aj teplota a v interiéroch sa nosia rúška,“ vymenovala ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

Hotel-Alexander-masaž

K najatraktívnejšej akciovej ponuke Bardejovských kúpeľov v súčasnosti patrí ,,Vitálne leto v hoteli Alexander.“ Pobyt pre 2 osoby (1/2 izba) stojí pri víkendovom pobyte (nástupný deň štvrtok, piatok alebo sobota) 260 € za 2 noci alebo 372 € za 3 noci. Počas týždňa (nástupný deň pondelok, utorok alebo streda) stojí 228 € za 2 noci alebo 324 € za 3 noci. Víkendový pobyt pre 1 osobu (1/1 izba) stojí 148 € za 2 noci alebo 213 € za 3 noci. Počas týždňa 132 € za 2 noci alebo 189 € za 3 noci.

Táto špeciálna akcia platí len do 30.6.2020. Potom sú už ceny vyššie, stále však so zľavou 25% oproti oficiálnym cenám.

Cena zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe exclusive, plnú penziu – strava formou bufetov v hoteli Alexander, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny), Wellness Spa v prevádzke denne od 11.00 do 21.00  (sauny od 13.00 -21:00). K tomu je neobmedzený vstup do hotelového Wellness v hoteli Alexander - v prevádzke denne od 09:00 – 20.30 hod. V cene sú zahrnuté aj procedúry na osobu: 1 x klasická masáž čiastočná (15 min), 1 x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. zábal), 1 x soľná jaskyňa (45 minút), 3 x denne pitná kúra na kolonáde.

Hotel-Alexander-wellness

Deti do 15 rokov majú v cene ubytovanie, stravu, 1 x vstup do soľnej jaskyne, neobmedzený vstup do wellness spa (iba bazénový svet). Procedúra a wellness len v sprievode rodiča. Pobyty s deťmi: dieťa do 3,99 rokov bez nároku na lôžko GRÁTIS. Detská postieľka na požiadanie grátis. Deti od 4 do 14,99 roka na pevnom lôžku: 50 EUR/noc, deti na prístelke: 30 EUR/noc. K dispozícii je detské ihrisko pred hotelom + CLUB CAFÉ v priestoroch kaviarne hotela. Parkovisko pri hoteli je grátis, k dispozícii je bezplatné Wifi pripojenie.       

Bohatý výber športovania a prechádzok

Bardejovské kúpele sú obľúbeným miestom oddychu, liečby i kultúrneho života. Priťahujú predovšetkým návštevníkov z Prešovského a Košického kraja. V Bardejovských kúpeľoch je veľa možností, ako využiť voľný čas. Pre milovníkov športu kúpele ponúkajú 6 tenisových kurtov, squashové ihrisko, bowling bar, petang, minigolf, požičovňu bicyklov. Poteší aj soľná jaskyňa v ubytovacom zariadení Alžbeta, kde bývala aj cisárovná Sisi.

Hotel-Alexander-sauna

Bardejovské kúpele majú areál s výnimočnou architektúrou a peknou parkovou úpravou. V okolí kúpeľov je cca 40 km značených turistických trás a cyklotrás. V posledných rokoch sa obnovili, či pribudli v nich lavičky, altánky, táboriská na opekanie, náučné chodníky a informačné tabule. V regióne je viacero rozhľadní, ktoré umožňujú atraktívne výhľady po krajine. V okolí Bardejova je zachovaných 7 gréckokatolíckych a 1 rímskokatolícky drevený kostol: Hervartov, Tročany, Krivé, Kožany, Lukov, Frička, Jedlinka, Mikulášová, Zboj.

Bardejovské kúpele, a. s., majú najširšie indikačné zameranie spomedzi všetkých slovenských kúpeľov. Liečia sa tu onkologické choroby, choroby obehového a tráviaceho ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, netuberkulózne choroby dýchacích ciest, choroby z povolania, ochorenia obličiek a močových ciest, choroby pohybového ústrojenstva a ženské ochorenia. Osem prameňov je zavedených do krytej temperovanej kolonády, kde sa využívajú na vnútornú balneoterapiu formou pitných kúr. Vychutnávala si ich nielen cisárovná Alžbeta, ale pobýval tu aj rakúsko-uhorský cisár Jozef II. (1783), Mária Lujza, neskoršia manželka cisára Napoleona (1809), ruský cár Alexander I. (1821) a poľská kráľovná Mária Kazimiera Sobieska.

Pozri tiež:

Bardejovské Kúpele

Najväčším bohatstvom Bardejovských kúpeľov sú prírodné liečivé minerálne vody, ktoré svojím zložením patria medzi najvýznamnejšie v Európe. Bardejovská minerálna voda

Bardejov (UNESCO)

Meštianske domy, radnica, Bazilika minor sv. Egídia, maľovaný dom, socha kata a množstvo ďalších zaujímavostí na každom kroku...