Fotografická súťaž Choď a foť 2019 vrcholí

Fotografická súťaž Choď a foť 2019 vrcholí

Do siedmeho ročníka je prihlásených vyše 400 fotografií.

Fotografická súťaž Choď a foť 2019 sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Do siedmeho ročníka prestížnej kampane z dielne KOCR Severovýchod Slovenska je prihlásených 435 súťažných diel. Verejnosť mohla posielať zábery zachytené v Prešovskom kraji do 15. októbra. V súčasnosti sa nimi zaoberá porota na čele s predsedom, medzinárodne uznávaným fotografom, Jánom Štovkom (MQEP). Snímky hodnotia aj profesionáli z najväčšieho slovenského fotografického portálu ephoto.sk, ktorý disponuje takmer 400 000 obrázkami vo svojich fotogalériách.

 3. miesto v kategórii Príroda Choď a foť 2018
3. miesto v kategórii Príro...

Finálové fotografie budú súčasťou putovnej výstavy, ktorá navštívi okrem Slovenska aj zahraničie. Jej vernisáž je naplánovaná na 17. decembra v Divadle Jonáša Záborského v Prešove.

Veľmi nás teší, že záujem o Choď a foť každoročne rastie. Prešovský kraj v sebe ukrýva množstvo výhľadov, pokladov, krás a zaujímavostí, ktoré predstavujú nevyčerpateľnú studnicu inšpirácie, nielen pre fotografov, uviedol výkonný riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska, Martin Janoško.

 1. miesto v kategórii Príroda Choď a foť 2018
1. miesto v kategórii Príro...

Odborná porota vyberie finalistov v štyroch kategóriách:

  1. Black & white
  2. Kultúra, tradície a história
  3. Príroda
  4. Šport, športové aktivity

Najkrajšiu fotografiu vyberie aj verejnosť prostredníctvom hlasovania na facebooku Severovýchod Slovenska, ktoré bude prebiehať počas mesiaca november.

Pozri tiež:

To je nádhera! Fotografie miest, ktoré lákajú na výlety

Vychutnajte si ďalšiu sériu jeho záberov Od Jána Štovku a inšpirujte sa na výlety. Tentoraz na tému krásne miesta a ich legendy.

Tagy